top of page

Helpdesk

Voor advies en hulp bij het gebruik van je smartphone, tablet of laptop. Onze digihelpers staan voor al je digitale vragen klaar!

  • online afspraken maken

  • online bankieren

  • apps

  • en zoveel meer...

Opleiding & vorming

Onze trainers bieden maandelijks een verdiepende opleiding/vorming aan in elk van de 4 deelnemende gemeenten onder de noemer DIGileren. De sessies van DIGileren duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur en behandelen telkens één specifieke toepassing, zoals bijvoorbeeld de website van eHealth. Ook actuele onderwerpen, zoals bijvoorbeeld internetfraude, komen aan bod tijdens de sessies van DIGileren.

Deelnemen aan DIGileren kan via online inschrijving (mits ondersteuning van een digihelper indien nodig). Er geldt een maximum aantal inschrijvingen van 15 personen. Indien er veel interesse is, zal de opleiding/vorming herhaald worden. Het aanbod van DIGileren vind je terug in de activiteitenkalender van jouw gemeente.

 

Openbare computerruimte

In alle digipunten van DIGbij zijn één of meerdere laptops/desktops met internetverbinding vrij te gebruiken voor onderzoek, opleiding, werk en vrije tijd. Vraag naar de WIFI- en afdrukmogelijkheden in aanwezigheid van onze digihelpers.

 

Uitleendienst

Het uitlenen van een laptop of tablet is mogelijk in de 4 centrale digipunten van DIGbij. Belangrijk om te weten is dat de uitleendienst geen nieuwe, maar refurbished toestellen ter beschikking stelt voor personen die werkarm, anderstalig nieuwkomer of senior zonder netwerk zijn.

 

Elke aanvraag wordt door een digihelper van IN-Z ingediend via het aanvraagformulier. De verwerking van een aanvraag door de begeleider digitalisering van IN-Z zal max. 10 dagen in beslag nemen. Het ondertekenen van een gebruikersovereenkomst is verplicht.

1.png
2.png
bottom of page